Sandy's statistieken

dinsdag 26 juli 2005

Lekker rustig

Het golfen van woensdag was echt goed. Het regende even niet en omdat ik iets te laat was, heb ik mijn golfspullen maar niet meegenomen. (verslaafd aan de computer, zal ik maar zeggen)
We gingen met een driver, the big bertha, afslaan op de driving range. Jan wilde ook wel eens met een echte slaan, ipv alleen maar met een 6 of 7. Jan deed het heel goed en An ook wel. Ik sloeg ook heel redelijk. Ik heb altijd de neiging om, net voordat ik de bal raak, een beetje met mijn bovenlijf omhoog te gaan waardoor ik de bal op zijn topje raak. De bal gaat wel weg maar komt niet hoog en dus niet ver. Deze keer ging het allemaal wel heel goed. Ook met de driver ging het prima. Alleen nadat ik met de driver had geslagen, kon ik de bal niet meer met de 6 wegkrijgen, ik viel gelijk weer in mijn foute slagpatroon. Toen was de lol er wel af en zijn we naar het clubhuis gegaan en hebben wat te drinken genomen.

De rest van de week heb ik weinig gedaan, een beetje achter de computer zitten, tv kijken en verder niet eigenlijk. Zaterdag ochtend moest Arjan eerst werken. Toen hij thuiskwam zijn we gaan boodschappen. En daarna gingen we even een stukje van de tour de france kijken. Het was superspannend (duh)want we zijn beide in slaap gevallen. Toen ik wakker werd, was het al half drie en we moesten nog naar Lydia in Winschoten want Elisa was jarig geweest. We zouden rond half 5 daar zijn. Dan konden we gelijk mee eten en de kinderen zouden dan klaar zijn met het feestje. Toen we daar kwamen, was het feest in volle gang. Ze hadden net met z'n allen de hond in bad gedaan. We konden meteen aanschuiven voor patat. Om ongeveer kwart voor 8 zijn we richting huis gegaan want ik was erg moe, dat kwam hoofdzakelijk door het geslaap op de bank, daar word ik altijd nog vermoeider van. Dit is nog een foto van vorig jaar. Toen was het snikheet. Nu niet, dus moest het kinderfeestje binnen gehouden worden.
Wel een nadeel he, dat het weer wel eens een spelbreker kan zijn. Wel goed voor de tuin, trouwens, alhoewel het onkruid zijn best ook weer aan het doen is.
De zondag hebben we rust gehad, ik heb de wasmachine aan het werk gezet en Arjan heeft de tv op volle toeren laten werken, hij keek formule 1, en later de tour de france.
Maandag is Petra even geweest en misschien komt ze binnenkort wel een keer, want Afke heeft nu vakantie. Kan ze meteen kijken of ze weer volledig kan komen. Vanmorgen moest ik weer naar de fysio en Rob, mijn eigen fysio was weer terug van vakantie. Hij was naar frankrijk geweest. Om 13 uur kwam Homme, de invalfysio, om met me te fietsen op de hometrainer. Het ging wel lekker, was wel moe daarna, ben toen even tv gaan kijken en natuurlijk in slaap gevallen. Ik moet niet zoveel slapen overdag, want dan lig ik 's nachts met mijn ogen wijd open!!! Maar ja, kan gebeuren.

Gisteren heb ik een engelse weblogsite gemaakt. Ik zie op nedstat dat er best veel mensen op mijn site komen van buiten nederland. Mijn vader stelde voor om ook een engelse site te maken. Het is precies de zelfde format als deze en ik probeer ook mijn weblogjes het zelfde te houden. Wat je allemaal niet doet he, voor de kijkcijfers!

De rest van de week zal ik weinig doen denk ik. Ik heb gisteren het zuurstof geregeld voor het weekend van 13 augustus. We gaan dan met z'n allen naar de efteling en hebben toch besloten om bij mijn ouders te blijven slapen. Er komt dan een andere leverancier het zuurstof brengen zodat we evt tot donderdag de 18e kunnen blijven. Maar dat gaat niet want dan moet ik golfen.....Wat een luxe probleem heb ik he!

woensdag 20 juli 2005

Wat deed sandy de afgelopen week?


Zondag hadden we de oefmiddag en we gingen er rond 12 uur naar toe. Het was warm in de auto maar de zon was ver te zoeken. Gelukkig klaarde het wel op en konden we bij de juliushoeve in beneden leeuwen lekker genieten van de dag. Het was erg gezellig. Iedereen had er ook naar uitgekeken. Maar ja wat wil je ook met zoveel lekkers voor op de bbq!
Ook mijn belgische vriend thomas! was gekomen met Greet, partner van een getransplanteerde cf-er. Hij was nog niet meegekomen ivm besmettingsgevaar omdat het nog niet zo lang geleden is dat hij nieuwe longen heeft gekregen. Het was zo gezellig dat we pas tegen half 10 weer weggingen. We waren om 11 uur weer thuis.

Toen ontdekten we dat er stroomstoring was geweest. Alle klokken moesten we weer verzetten enzo. Maandag ochtend werden de gevolgen duidelijk toen ik de computer wilde opstarten....GEEN INTERNET... wat balen zeg. Helpdesk gebeld, moest ik de router er maar tussen uithalen, ja die willen ze er niet op hebben he! Toch maar gedaan en toen deed ie het weer. Ik had ook een pc game van thomas gehad maar dat moest ik eerst installeren en dat ging niet zo makkelijk als hoort. Ik had een bestandje erbij gekregen want dat moest ik gebuiken om het werkend te krijgen. Wel gelukt uiteindelijk maar nu is mijn grafische kaart niet toerijkend...heb je dat weer. Ondertussen de was gedaan, buiten gehangen enzo...maar ja de router deed het nog steeds niet. Intussen was arjan alweer thuis...dan vliegt de tijd, zeg. Arjan heeft nog even geprobeerd maar de conclusie was, KAPOT.

Arjan is gisteren na zijn werk nog naar de media markt geweest en kwam met een nieuwe terug. Nou die werkt wel, wel nog met de helpdeks moeten bellen, het wachtwoord van chello klopte niet...moest ik alle papieren weer opzoeken want ik moest de originele intoetsen. Had arjan een verkeerde letter voorgelezen...zeggen ze wat van vrouwen...tssss. Nu kan ik de laptop wireless gebruiken...handig..

Maar goed dat is eindelijk weer goed. Gisteren was afke weer komen schoonmaken en nu heeft ze 4 weken vakantie. Ook kwam een jongen van veldman zonwering kijken naar onze zonwering. Ik wilde er een motor op hebben. Hij kijkt ernaar en zegt...dat zit niet goed hoor...dat ding waar je met de slinger aan draait, moet een kwartslag gedraaid worden. Geen wonder dat het niet wil...Hangt al zo sinds 1990 !
Hebben zij zo gemaakt hoor..Lachen zeg. Vrijdag komen ze dat vernieuwen, het zal ongeveer 70 € kosten ivp 500€. Das beter...Kan ik de zonwering ook weer omhoog doen. Goed voor mijn armspieren.

Vandaag uitgeslapen en heb eieren gebakken op brood. We hadden van chrisja een doos scharreleieren mee gehad.. En we hadden zelf ook nog wel dus vandaar.

Gisteren heb ik een clinutren soepje geprobeerd. We hadden ze maandag gekregen. GATVER! ik heb zitten kokhalsen...ehhhlk. Ik hoef die anderen niet te proeven. Kunnen zo de kliko in, jammer van het geld maar wie dat heeft uitgevonden...Dan maar gewoon nutridrink. Gisteren kreeg ik ook mijn atletico ananas shirt, leuk he. Wel drie weken op gewacht!!

Ik ga zo naar de golfbaan. Alleen het weer is niet bepaald golfweer, zelfs regen zie ik...bah! Maar dan zullen we wel in de drivingrange gaan neem ik aan. Ik moet zo gaan want ik moet mijn golftas nog in de auto zetten, is best wel zwaar...maar goed, dat houdt me fit zal ik maar zeggen!!!

vrijdag 15 juli 2005

rustige week

Afgelopen week heb ik niet zoveel gedaan. Maandag kwam Petra op therapie basis weer even proberen te werken. Ze heeft nog wel last van haar voet, althans ze loopt nog wel voorzichtig. Dus ramen lappen op de trap enzo kan ze nog niet.
Dinsdag moest ik om half 11 naar de fysio. Daar zijn ze met de stoepen bezig en toen kon ik niet parkeren voor de praktijk omdat er een vrachtwagen in de weg stond. Ik ging via het parkeerterrein terug en toen was ie weg. Dus uiteindelijk kon het wel.
Toen ik binnen was, stond mijn auto lekker in de weg voor een andere vrachtwagen..nou ja, jammer dan.
Na de fysio ben ik eerst naar de apotheek gegaan om clinutren soepjes te bestellen. Die zijn verrijkt met eiwitten en koolhydraten voor extra bijvoeding. In cup a soup zit niks en ik wil toch wat aankomen. De apotheek zou ze bestellen. Verder even naar de boekhandel gegaan om 3 libelles te kopen. Een voor mijn beppe en een voor greet en tece. In belgie is de libelle anders. Toen ben ik nog even wat kleren wezen kijken maar kon niks vinden. Toen naar beppe toe in coornhertstate. Ik moest ook brieven bussen en daar staat de brievenbus. Beppe zat in haar kamer. Ze was net bij de kapper geweest en ze had maandag zitten wachten op de schoonmaker die haar tapijt zou reinigen maar die was niet gekomen omdat ze de shampoo niet hadden! Ook zou er iemand komen om nieuwe schoenen aan te meten, ook die is niet geweest. en de huisarts zou komen om haar oren uit te spuiten en ook deze was niet gekomen. Dus zei ze dat iedereen haar maandag had laten zitten. Erg he, zo'n oude vrouw in haar sop gaar laten koken. Ze hoorde inderdaad ook niets. Ik praat veel te zacht en van schreeuwen ga ik hoesten en word benauwd. Ik zat er nog geen 15 minuten toen het eten kwam, dus ben ik ook weer weggegaan. Daarna gaat beppe toch slapen. Ze vond het wel leuk dat ik in de libelle stond. Ze liet het ook meteen aan haar verzorgster zien.
Toen ik thuis kwam heb ik gegeten en tv gekeken en ben toen op de bank in slaap gevallen.
Woensdag moesten we naar groningen voor controle bij mijn cf arts. arjan had vrijgenomen dan hoefde ik dit keer niet met de taxi. Om half 11 waren we er en moest ik eerst blazen. Dat was netzoal vorige keer, dus lekker stabiel gebleve.
Bij de dokter was het eigenlijk ook goed. Hij hoorde geen rare dingen in mijn longen. Ik was 56 kg, ook het zelfde. Mijn bc/mrsa verklaring viel nog binnen de 3 maanden grens dus mag ik naar de oefdag van zondag.
Omda het allemaal goed gaat hoefde ik geen laboratorium onderzoek. Dus stonden we na het gesprek met de cf verpleegkundige weer op straat. Toen hebben we in het restaurant nog een warme chocolademelk gedronken en zijn naar de parkeerplaats van de nieuwe ikea gereden en daarvandaan zijn we met de citybus naar de binnenstad van Groningen gegaan. We hebben gewinkeld maar eigenlijk niks gekocht. Daarna hebben we op een het terras bij de drie gezusters gezeten en bestelden ice tea en een broodje. Lekker hoor!
Toen zijn we met de citybus weer naar de ikea gegaan en weer richting heerenveen vertrokken. We zijn even naar de edah gegaan om een bbq pakketje te halen en we wilden een schoonmaakset voor het zwembad kopen dat in de folder van intertoys stond. Maar dat was uitverkocht. Toen zijn we naar Veldman gegaan, waar onze zonnewering vandaan komt. Ik wil weten wat het kost om er een motor op te zetten zodat het niet zo lastig is om dat ding weer in te klappen. Ik krijg dat nl niet meer ingedraaid. Dinsdag komt hij kijken en maakt hij een offerte. Hij had het er over ongeveer 500 €, nou das wel veel, dan gaat het natuurlijk niet door. Even afwachten.
Toen zijn we naar de welkoop gegaan en daar was wel zo'n schoonmaaksetje. Toen we weer thuis waren, gingen we bbq-en en arjan ging nog even zwemmen..het water was koud hoor.
Donderdagochtend vond ik het warm. Toen de zon kwam, ben ik in het bad gegaan en heb lekker gezond. Tegen 15 uur ging ik binnen zitten achter de pc en om 16 uur ging de voordeurbel. Het was tante doet met beppe in de rolstoel. Beppe had verteld dat ik in de libelle stond. Toen hebben we een glaasje fris gedronken. Inmiddels was de huisarts geweest om haar oren uit te spuiten maar die komt nog terug omdat het er niet helemaal uit is gekomen. Ook was de man van de schoenen geweest maar mijn tante was er nog niet bij en mijn beppe wist niet wat voor schoenen ze moest kiezen. Dus zou hij later weer komen als tante doet er ook was. Verder vertelde beppe dat ze met oom wibo naar de bbq van het tehuis was geweest en dat het heel lekker eten was.
Tegen half 5 gingen ze verder met hun rondje lopen.
Ik ben toen gaan koken en arjan was om half 6 thuis. Na het eten is arjan nog in het zwembad gedoken. We ziijn niet al te laat gaan slapen.
Vandaag is het een beetje bewolkt maar wel warm. Het waait ook best wel dus ga ik niet in het bad. Het water was gisteren maar 24 graden. brrr.
De apotheek belde dat ze de soepjes via een andere apotheek moesten bestellen, die het op hun beurt weer via de groothandel moest doen en dat ze hoopten dat ze vandaag binnen waren. En of ik ze nog voor het weekend nodig had. Nou nee hoor, kijk maar wanneer je ze hebt, het heeft geen haast...dan eet ik toch iets anders. Ze denken dat ik dood ga als ik ze niet op tijd heb ofzo...wel goed hoor. maar dat overdreven gedoe.Ik eet heus nog wel andere gewone dingen, die zijn toch nog altijd lekkerder hoor.






Arjans ouders, zijn zus en haar vriend en nog kennissen van hun zijn vanochtend om 5 uur naar duitsland. Het plaatsje oberieflingen (?) waar hun vrienden wonen, bestaat zoveel jaar en viert dus feest. Nu waren wij ook wel uitgenodigd maar ik mag nederland niet uit en arjan heeft geen vrij meer. En we gaan natuurlijk naar de oefdag zondag.

Morgen zullen we weer boodschappen gaan doen en rustig aan doen. Zondag gaan we naar de oefdag in beneden leeuwen. Daar kijken we naar uit.

maandag 11 juli 2005

verjaardagsweekend

Vrijdag kwam Hoekloos, lekker vroeg. Arjan had al boodschappen gedaan en we hadden tijgerbroodjes gebrunched. We zaten even op de bank het journaal van 12 uur te kijken toen Hoekloos al kwam. We moesten nog wel de tassen inpakken, dus we werden overdonderd dat we heel vroeg naar Tilburg konden afreizen. Arjan ging nog even tanken en ik heb de tassen ingepakt met de nodige kleren. De medicatie had ik allemaal al klaar staan. Om kwart voor 1 konden we weggaan. Toen konden we Macy nergens vinden. Ze was helemaal onder ons bed gekropen. Ze had zeker geen zin om mee te gaan. Maar ja, arjan kon haar net aan het tuigje onder het bed wegtrekken. In de auto vond ze het niet leuk. Ze zat bij mij op schoot en ze kwijlde al haar vocht eruit. Ook had ze enorme rode oren en hele warme voetjes. Het was voor haar niet leuk.

Zaterdag was de verjaardag van papa.
Hij is 58 jaar geworden. In het begin van de middag kwamen arjans ouders en later in de middag kwam mama's zusje op de motor. Verder kwam mijn neefje en nichtje met haar man en drie kinderen. Dus was het een drukte van belang. We konden lekker in de tuin zitten en hebben gebarbequed. Natuurlijk he! Mama had weer voor een weeshuis aan sateetjes gemaakt! Helemaal niet erg hoor. Iedereen heeft z'n buikje rond gegeten.













Tegen 22 uur gingen de gasten wee naar huis. Papa heeft mijn neefje en nichtje met haar gezin weer naar Breda gebracht. Ze waren gebracht door mijn andere nichtje maar die moest weg. De kinderen hadden zich met Macy vermaakt en met elastiekjes schieten. Heel simpel, maar erg grappig. Vooral omdat ze ook wel in de boom bleven hangen...Gelukkig hebben ze connecties met de postbode.
Zondag hebben we rustig in de tuin gezeten en van het mooie weer genoten. Aan het einde van de middag zijn we even naar cafe de Rustende jager geweest. Daar gaat mama altijd met meneer van beusekom naar toe als ze met zijn hond hebben gewandeld. We hebben daar een drankje genomen en mensen gekeken.
Tegen 17 uur zijn we weer naar huis gegaan en hebben nog gebarbequed. Om kwart voor 9 werd het weer tijd voor de terugreis naar heerenveen. We waren om ongeveer 23 uur thuis. Daar zat de libelle bij de post! En ik sta er nu echt in.
Arjan had ook post! Hij heeft een seizoenskaart van sc heerenveen! Eindelijk!

woensdag 6 juli 2005

Nummer 28!

i Vanmorgen kreeg ik bevestigd dat mijn interview door Annemarie van Dijk in nummer 28 van de libelle gepland staat. Joepi! Vrijdag zullen de abonnees van libelle dit al kunnen lezen. En kopers kunnen maandag in de winkels terecht! Ik ben heel er benieuwd.




Aankomende vrijdag gaan we, als hoekloos het zuurstof heeft gebracht, naar Tilburg. Mijn vader is zaterdag jarig. Leuk even een weekendje weg. Gisteren is het zuurstof al bij mijn ouders gebracht, dus das allmaal al geregeld!. Volgende week dinsdag wordt het weer opgehaald.
Morgen moet ik naar de tandarts voor controle en 's middags nog vergaderen over de toekomst van onze sportgroepen. Dat wordt een pittige discussie aangezien wij het totaal niet eens zijn met wat het astma fonds wil. Iemand had gezegd: Milieu defensie doet meer aan mijn schone lucht dan dat het astma fonds doet. Zo voelt het wel.

Alvast prettig weekend!

maandag 4 juli 2005

Niet in nummer 27


Helaas staat het artikel nog niet in dit nummer. Mijn schoonzus had hem gekocht want ze kon hem niet bekijken omdat er een plasticje om heen zat. Maar thuis gekomen zag ze het er niet in staan. Nu weet ik ook niet in welk nummer het wel komt. Ik wacht nog op antwoord. Jammer he..!

zondag 3 juli 2005

Twijfels


De libelle nummer 27 komt op 1 juli uit maar blijkt nog niet in de winkels te liggen maar vanaf maandag pas. Ook is er twijfel of mijn interview er wel in staat. Dus als je de libelle besluit te kopen omdat ik er in zou staan; Kijk eerst of het er wel in staat! Ik heb hem zelf nog niet gezien en ook niet ontvangen. Dus zou het er deze editie misschien niet eens in kunnen staan. Ik heb geinformeerd maar nog niks gehoord, zodra ik het weet laat ik het hier weten.

Vervelend hoor. Hordes familie leden en vrienden stonden bij de winkels...haha! Wat een omzet zouden ze kunnen hebben. Gaat het feest misschien niet eens door. Wel een beetje balen hoor. Maar ja, wat in het vat zit verzuurd niet. Zeggen ze toch?

Prettig weekend!

vrijdag 1 juli 2005

Vakantietijd aangebroken

Al mijn activiteiten voor het astma fonds lopen tegen het einde. Zo ook het zwmmen op donderdag ochtend. Vorige week was de laatste les en toen hebben we aquarobic gedaan op "let get loud" Dat was best pittig hoor. maar wel leuk. De tijd was zomaar om. Toen hebben we nog in de kantine thee/koffie/chocomel gedronken en Jan hoekstra was jarig geweest dus....we hadden ook een traktatie erbij...heerlijk. Dan weer op huis aan, en elkaar een goede zomer toewensen. Iedereen hoopt dat ik gauw nieuwe longen krijg. En iedereen gaat de libelle lezen!

Dinsdag moest ik het foldertje bij de kopierderij ophalen. We hebben op 9 juli een EHBO voor kinderen met astma dag bij het rode kruis gebouw in drachten. Het thema is gericht op ouders, die ehbo tips krijgen als hun kinderen tijdens de vakantie wat overkomt. Ook wilde men het astma fonds hierin betrekken. Nou ja, dat kan en het is natuurlijk erg leerzaam. Ik heb een foldertje gemaakt alleen ben ik zelf op die dag niet beschikbaar want dan gaan we naar mijn vader in tilburg. Hij is jarig...Nu heb ik een roostertje gemaakt wie op welke tijd de stand moet beheren enz. Hopelijk wordt het goed bezocht, maar ja, ik heb wat twijfels want het is op een zaterdag.

Nadat ik het foldertje had opgehaald, moest ik naar de fysio. Daar waren ze met de stoep bezig, dus moest ik de auto verder op parkeren en een stukje lopen. Zie ik ineens dat mijn tankje leeg is en er kwam inderdaad geen zuurstof meer door mijn slangetje.... Ik had thuis gedacht dat er nog wel genoeg in de tank zat maar blijkbaar niet. Ik heb het maar niet gezegd tegen mijn fysio. Ik kan best even zonder maar niet te lang hoor. Toen ik thuis was, merkte ik wel dat ik moe was en het leek net alsof mijn hart het heel zwaar had, was natuurlijk ook zo!
Zuinig zijn met zuurstof is ook niet altijd goed, blijkt wel.

De woensdag was een leuke dag. Ik wilde lekker uitslapen en dat heb ik ook gedaan tot half 10, toen onder de douche en de wasmachine aan enz enz. Om 12 uur een gebakken ei met coburgerham gemaakt en om 14 uur naar de golfbaan. Het was er giga druk met de meest dure auto's op de parkeerplaats. Het was herencompetitie...dan weet je het wel!!! Alle mensen daar zijn heel erg vriendelijk, je wordt altijd gegroet, ook al ken je ze niet. Maar goed dat zal er wel bijhoren.
We hebben even op het terras gezeten en toen Martin, onze prof, eraan kwam, konden we los. We speelden weer hole one. Jan slaat met 1 arm omdat hij een herseninfarct heeft gehad en zijn linker arm verlamd is. Hij sloeg heel goed, eigenlijk het beste vandaag. Ik sla wel goed maar heb de neiging om iets omhoog te komen als de club de bal raakt zodat ik de bal op zijn top raak en dus niet ver sla. An heeft ook een herseninfarct gehad maar heeft minder schade opgelopen en kan wel twee handen gebruiken. Ze loopt iets makkelijker dan Jan. Ze had haar dag niet, zei ze.

We hebben heel leuk gespeeld, geen par dit keer...veeeel meer, haha. Na het uurtje waren we klaar en gingen we nog wat drinken. Toen kwam een van de heren naar ons toe en hij vond het geweldig dat we golfen. Hij vond het zo leuk en hoopte ons nog vaak te zien. Leuk he dat ze dat ook eens zeggen. Ik heb soms wel eens het gevoel dat ze ons wegkijken maar nu dus niet meer.

Om half 4 ging ik weer naar huis. Om half 5 moest ik naar het abe lenstra stadion. Daar verzamelden wij ons, voor ons bootreisje als afsluiting van het sportseizoen van het astma fonds. We hadden een beetje pech want alles ligt er opgebroken omdat ze met het "sport stad heerenveen" zijn begonnen. Er stonden een paar achter het stadion twerijl je daar officieel niet mocht komen met de auto. Uiteindelijk was iedereen aanwezig en zijn we naar Blokzijl gereden. Ik was bij de penningmeester in de auto want arjan zou rechtstreeks vanuit zijn werk naar de boot komen. Mijn Ka bleef bij Abe staan, met nog 4 andere auto's, van onze groep.

Aangekomen op de parkeerplaats van rederij timmerman, waren er al veel mensen, die rechtstreeks waren gekomen. We hebben echt heel erg geboft met het weer, heerlijk!Lekker op het dek gezeten. Helaas waren er drie niet op tijd gekomen. Die konden later met de catering mee komen want dat werd onderweg aan boord gebracht. Ze hadden een lekke band gehad. Maar goed, ze waren nog wel het laatste stukje aan boord. We hebben een stuk over de weerribben gevaren en kwamen langs het plaatsje “muggenbeet”. Daar kwam het buffet aan boord. Toen vaarden we richting Griethoorn alleen konden we niet meer door de brug want het was te laat. We hebben moesten keren. En weer terug richting Blokzijl. Het was echt nog heel mooi weer en buiten op het denk konden we genieten van het uitzicht met hele mooie luchten en af
en toe het zonnetje. Het buffet was ook heerlijk. Salades, haring, zalm, kreeft, koteletjes, kip, spareribs en al het andere lekkers wat ik vergeten ben. Iedereen kreeg twee muntjes voor drinken. We hebben genoten. Rond 22 uur waren we terug in Blokzijl en gingen we allemaal weer huiswaarts. We moesten nog even naar Abe om mijn Kaatje te halen. Hij stond er nog met de vier anderen, als enige op de parkeerplaats.
’s Middags was het wel anders. Op webshots kun je de foto’s bekijken onder astma fonds.

Donderdag heb ik rustig aan gedaan en heb de foto’s op mijn webshots gezet. ’s Avonds deed het internet het niet en moesten we wel noodgedwongen tv kijken en vroeg naar bed. Onweer en dan doet ie het niet… Overigens doet ie het nu ook niet, ik type dit in word want als ik nu de pc afsluit ben ik alles kwijt en kan ik opnieuw beginnen. Hoop dit snel te kunnen publiceren. Ik moet toch weer naar beneden om de modem opnieuw aan en uit te zetten…pfffffff, wat een gedoe. Toch maar even chello gebeld, er is storing in onze regio. Dus maar even afwachten. Ook de decorder voor digitale tv was uit. Heb hem wel weer aan de praat gekregen. Aha de modem doet het nu weer en het internet ook!!! Hoera, kan ik gaan publiceren! Kunnen jullie dit zien.